Faciliteiten

Camping de Sleng biedt aan om op zondagochtend warme vers afgebakken broodjes bij uw camper, caravan of tent aan de deur te leveren! Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De sanitairruimte is geheel nieuw en beschikt over toiletten, douches, urinoir, wasmachine, twee wastafels, afwasmogelijkheid en leestafel. In de koudere perioden is deze ruimte uiteraard verwarmd!!

Onze camping is kindvriendelijk: er zijn speeltoestellen, een skelter en een zandbak.
Ook is er voor de kinderen een wei met een geitje, kippen, een cavia en een pony. Wij vinden het gezellig als de kinderen ons willen helpen voeren, bij het hekje van de dierenwei hangt een klokje met daarop vermeld hoelaat we dat doen!
Tevens is er voldoende mogelijkheid om te volleyballen, voetballen of badmintonnen.

De standplaatsen zijn ruim van opzet. Iedere standplaats bestrijkt zo’n 80-100 m2 en is voorzien van stroom. De ruime opzet zorgt ervoor dat u tijdens uw verblijf bij ons veel privacy ervaart.

Het terrein is omgeven door een groene haag en op het veld zelf kunt u genieten van een goed onderhouden grasveld, een schitterende natuurlijke vijver welke geschikt is om een hengeltje in uit te werpen, een klein wandelpaadje tussen de bomen en gewoon de rust en vrijheid die u hier ervaart!

Op het terrein is er geen beschikking over WiFi. Indien u wenst kunt u echter altijd bij de receptie inloggen op het netwerk en zo uw thuisfront op de hoogte houden, of even een webpagina bezoeken om uw volgende uitstapje te plannen.

In de winterperiode stellen wij een telefoontje of e-mail voorafgaand aan uw bezoek erg op prijs! 

100 5671 100 5682 

100 5680